JE LI OVO MOGUĆE?

Pernar stvara cirkus: osvanuo pred školom u Splitu, palile se baklje, neki se i potukli

Nakon više od tisuću komentara, Pernar je odlučio u 13 sati doći ispred Prometne škole i javno pozvao sve učenike

Pernar je stigao u Split ‘dijeliti pare‘

 Screenshot TikTok

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar već mjesecima obilazi srednje škole u Zagrebu gdje okupljenim učenicima plasira dezinformacije i bilda muškost dijeleći novac onima s najvećim brojem sklekova, piše Slobodna Dalmacija.

Sada je svoju putujući cirkus preselio u južne krajeve te je nakon Zadra posjetio Split i putem svog TikTok profila pozvao mlađariju da mu preporuče gdje da dođe "dijeliti pare".

Nakon više od tisuću komentara, Pernar je odlučio u 13 sati doći ispred Prometne škole i javno pozvao sve učenike.

Kako saznajemo, Pernar se pojavio u Teslinoj ulici gdje se okupila gomila učenika, a nastala je ogromna strka, čak i tučnjava.

- Čini mi se da se učenici tuku ispred Elektrotehničke, tu su i dva policajca - javila nam je čitateljica te dodala da je čula veliku galamu i da se okupio ogroman broj učenika.

Podsjetimo, u tom dijelu grada je smješteno više srednjih škola: Prometna, Elektrotehnička, Tehnička te tri gimnazije... Ravnatelji navodno nisu imali pojma što se sprema.

U međuvremenu je izašao i video okupljenih đaka koji su bili dio svojevrsnog natjecanja u izdržaju čija je glavna nagrada sto eura. Na videouratku se vidi stotine učenika, bakljada i dernjava.

- Sugerirao sam dečkima da je bolje da rade sklekove ili plank nego da si režu pimpek ili idu na gay paradu. Ali, opet, izbor je na svakom od njih. Neka oni prosude što žele. Mladi su budućnost ove zemlje, a ja ću se kandidirati na idućim izborima. Nisu budućnost oni koji su već jednom nogom u grobu, kazao je Pernar za Dalmaciju Danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 01:45