ca
TRANSPARENTNOST

Pet klubova s područja Belišća uvode aplikaciju koja će im olakšati poslovanje

Digitalni sustav umrežavanja putem aplikacije ubrzat će procese vođenje računovodstva i nadzor nad trošenjem namjenskih sredstava
 Grad Belišće

Zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj Varžić, 26. kolovoza 2020. god. s direktorom tvrtke Fortis Labor d.o.o. Lorenzom Gašparićem, potpisao je ugovor o korištenju aplikacije SOM sport. Fortis Labor je mlada IT tvrtka iz Zagreba koja se posvetila razvoju jedinstvenih programskih rješenja za lakše i učinkovitije poslovanje malih tvrtki, obrtnika, udruga i sportskih klubova.

Ova aplikacija pridonosi digitalizaciji poslovanja sportskih klubova te prije svega uvodi transparentnost u trošenju javnog novca. Sportskim klubovima će putem aplikacije biti omogućeno učinkovitije vođenje baza podataka sportaša i ostalih članova kluba, jednostavnija komunikacija sa sportašima i roditeljima, učinkovitije izdavanje i naplata računa i članarina, izvještavanje o poslovanju, organizacija treninga i dr.

Digitalni sustav umrežavanja putem SOM sport aplikacije ubrzat će procese vođenje računovodstva od strane Zajednice športskih udruga grada Belišća i nadzor nad trošenjem namjenskih sredstava. Aplikaciju će za početak koristit pet sportskih klubova s područja grada Belišća koji imaju najviše članova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. studeni 2020 16:20