SMRT U AMERICI

Philadelphia: Hrvatski časnik pao sa 20 metara visine i poginuo

Denis Seretinek, 46-godišnji Hrvat koji je bio časnik na teretnom brodu, poginuo je u nedjelju. Nakon pada hitno je prebačen u bolnicu, ali mu nije bilo spasa
 NBC

PHILADELPHIA - Na brodu "Startramp" koji je u menadžmentu korčulanske kompanije Korkyra Shipping tragično je nastradao prvi časnik palube Denis Seretinek.

Kako nam je rečeno u Upravi tvrtke nesreća se dogodila u američkoj luci Philadelphiji u nedjelju navečer neposredno prije isplovljavanja broda.

Nesretni pomorac rukovodio je radovima istovara skladišnog prostora i u još uvijek, do kraja nepoznatim okolnostima, pao je u brodsku štivu s visine od 20 metara.

- Kako je pokazivao znakove života odmah je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu Jefferson University Hospital gdje je nažalost ubrzo preminuo. U kompaniji, ali i gradu Korčuli vijest o pogibiji našeg pomorca i sugrađanina primljena je s nevjericom i velikim žaljenjem. Kolega Seretrinek bio je vrijedan i uzoran pomorac i ovo je veliki gubitak za kompaniju, kažu nam u Upravi Korkyre.

Korčulanski časnik bio je oženjen i otac dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:51