IVAN NOVAKOVIĆ

Pitali smo Holding ima li novi šef Uprave pravo na biznis karticu i koji auto ima na raspolaganju, evo odgovora

- Predsjednik i članovi Uprave, sukladno navedenim ugovorima, imaju pravo na korištenje službenih automobila, kažu
Ivan Novaković
 Zeljko Hajdinjak/Cropix

Ivan Novaković početkom ovog tjedna imenovan je novim predsjednikom Uprave Zagrebačkog holdinga, nakon što je gradonačelnik Tomašević s te funkcije maknuo Nikolu Vukovića.

Zanimalo nas je koji službeni automobil koristi Novaković te ima li pravo koristiti poslovne kartice, a danas nam je stigao odgovor iz Zagrebačkog holdinga.

- Prava i obveze predsjednika i članova Uprave ZGH definirani su Ugovorima o pravima i obvezama članova i predsjednika Uprave te ugovorima o radu. Promjenom čelništva ZGH nije došlo do povećanja materijalnih prava Uprave ZGH. Pravo na korištenje biznis kartice imaju svi članovi i predsjednik Uprave, a koja se smije koristiti isključivo za poslovno opravdane troškove, odgovorili su nam iz Holdinga.

Što se tiče korištenja službenih automobila, kažu: - Predsjednik i članovi Uprave, sukladno gore navedenim ugovorima, imaju pravo na korištenje službenih automobila. ZGH nije nabavljao nove automobile, već Uprava nakon razrješenja dva člana Uprave na raspolaganju ima dva vozila koja su oni koristili. Riječ je o dva VW passata koje je ZGH ranije unajmio. Za vrijeme trajanja dosadašnjeg mandata, aktualni članovi i predsjednik Uprave koristili su vlastita vozila, stoji u pisanom odgovoru Holdinga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:04