HOLY U HANZA STUDIJU

‘Platformi Možemo dajem dva mjeseca mira prije nego HDZ počne kopati po svakom njihovom članu‘

Holy je otkrila kako je Davoru Bernardiću puno prije izbora savjetovala da napravi suradnju s ovom lijevom opcijom
Mirela Holy u studiju Hanza Medije
 Jutarji List

"Platforma Možemo je imala medijski honeymoon, ali dajem im najviše dva mjeseca mira prije nego što HDZ počne kopati po svakom članu i plasirati teze. HDZ želi osvojiti Zagreb, a Možemo će im biti najveći protivnici", izjavila je tijekom današnjeg gostovanja u studiju Jutarnjeg lista predsjednica Savjeta za zeleni razvoj SDP-a Mirela Holy.

Između ostaloga, Holy je otkrila kako je sada već bivšem predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću puno prije izbora savjetovala da napravi suradnju s ovom lijevom opcijom smatrajući da bi stranka poput SDP-a, ako želi voditi zelenu politiku, onda trebala surađivati s opcijama koje se zalažu za takve ideje, ali da do toga nikad nije došlo.

"Davor mi je rekao da je s njima razgovarao, ali da oni nisu bili zainteresirani. No, ja mislim da ako postoje dobri argumenti, onda se uvijek može uspostaviti suradnja", kazale je Holy.

Na pitanje tko je odgovorniji za probleme u SDP-u – Davor Bernardić ili Zoran Milanović, izjavila je kako će izreći bogohulnu ideju, a to je činjenica da su problemi među socijaldemokratima počeli još u vrijeme Ivice Račana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:06