ZANIMLJIV TRENUTAK

Plenković Butkoviću: ‘Kad odete u ove kafiće koji diskriminiraju Beroša i mene, pozovite župana...‘

Premijer se na sjednici Vlade osvrnuo na Facebook objavu kafića Three Monkeys koji je poručio da u njemu nisu dobrodošli članovi HDZ-a
Oleg Butković; Andrej Plenković
 Vlada Republike Hrvatske/YouTube

Osim umjerenog potresa koji se osjetio i u zgradi Nacionalne i sveučilišne knjižnice gdje su zasjedali, članovi Vlade imali su danas još jedan zanimljiv trenutak, u kojem se premijer Andrej Plenković osvrnuo na riječki kafić "Three Monkeys" u kojem HDZ-ovci nisu dobrodošli. 

Premijer je najprije nabrojao razne projekte koje je Vlada dosad iznijela u Primorsko-goranskoj županiji, a onda se obratio ministru mora, prometa i infrastrukture Olegu Butkoviću, inače Riječaninu.

- Ovo govorim stoga da javnost ima na umu kolika je aktivnost Vlade za razvoj PGŽ, pa kad ministar Butković ode na kavu u ove kafiće u kojima se diskriminiraju članovi Vlade, naročito ministar Vili Beroš i ja, onda pozovite župana pa mu malo objasnite što sve Vlada radi, bit će to blagotvorno i korisno za sve - zaključio je premijer, dok je Butković, kojem je bilo vidno nelagodno, držao ruku na licu. 

Plenković je aludirao je, naravno, na kafić Three Monkeys čiji je vlasnik na Facebooku poručio da među svojim gostima ne žele članove, simpatizere niti glasače HDZ-a. 

Zanimljiv trenutak pogledajte na videu sjednice Vlade, počinje od 42. minute. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. veljača 2021 17:57