NASILJE NA RIVI

PLENKOVIĆ JOŠ JEDNOM OŠTRO OSUDIO NAPAD U SPLITU 'Policija sad mora obaviti svoju zadaću i najstrože kazniti ovaj grozan i gnjusan huliganski akt'

 CROPIX

Predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković komentirao je nakon Predsjedništva stranke aktualne teme, a osvrnuo se i na huliganski napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu, prenosi N1.

"To je neprihvatljivo i za grad kao Split, žao mi je da se to dogodilo. Neprihvatljivo je i predsjedniku vaterpolskog saveza, a reagirao je i gradonačelnik, kao i Vlada. Najvažnije je da policija sada obavi svoju zadaću i da se oni koji su napravili ovakav grozan i gnjusan huliganski akt najstrože kazne", kaže premijer.

Govoreći o aktivnostima HDZ-a, Plenković je rekao da je prezentiran radni nacrt programa za izbore za Europski parlament koji će tijekom ožujka biti formalno usvojen na sjednici Središnjeg odbora stranke. Uvjeren je da će HDZ pobijediti na ovim izborima kao i na onima 2013. i 2014. godine.

"Liste će biti objavljene tijekom ožujka. Imamo samo vrlo jasnu poruku da ćemo imati kvalitetnu listu koja će zastupati program HDZ-a i pobijediti na izborima", poručio je premijer.

Usvojeno je i financijsko izvješće stranke, a Plenković je otkrio i kako će biti zamjena u Klubu HDZ-a u Saboru. Umjesto Davora Miličevića, gradonačelnika Županje, koji se povlači iz Sabora, u Klub će ući predsjednik županijske organizacije HDZ-a iz Vukovarsko-srijemske županije, Dražen Milinković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:11