ZANIMLJIV SUSRET

Plenković na Velesajmu: ‘Jako fino ovo izgleda...‘; Šostar: ‘Nema potrebe za platformom CijepiSe‘

Premijer je ocijenio da na Velesajmu sve funkcionira: ‘Jako ovo fino izgleda, vidim da svi sjede, nije hladno, ugodno je‘
 Screenshot/N1

Premijer Andrej Plenković nakon predaje kandidatura za lokalne izbore u Zagrebu, posjetio je i lokaciju za cijepljenje na zagrebačkom Velesajmu, gdje je razgovarao sa zdravstvenim djelatnicima, među ostalim sa Zvonimirom Šostarom, ravnateljem Nastavnog zavoda dr. Andrija Štampar, piše N1.

- Od idućeg tjedna ćemo i ponedjeljak i petak raditi cijeli dan i subotu prijepodne da potrošimo sve cjepivo koje dobijemo - kazao je Šostar, a Plenković je dodao:

- Od idućeg tjedna stiže po 350.000 doza. Moramo dignuti apsorpciju i slati pozitivne poruke da je važno cijepiti se.

Premijer je ocijenio da na Velesajmu sve funkcionira: - Jako ovo fino izgleda, vidim da svi sjede, nije hladno, ugodno je.

Šostar je istaknuo da covid redari i civilna služba puno pomažu, a premijer je zahvalio svima. Potom je Šostar na pitanje novinarke N1 o platformi Cijepise kazao da za njom nema potrebe.

- Danas u 11 imamo sve ravnatelje bolnica pa bi ovdje prebacili liječnike iz bolnica. Nema potrebe za platformom, to govorim cijelo vrijeme - rekao je Šostar, a Plenković ga je prekinuo:

- Dobro, riješit ćemo to, čut ćete na Vladi - kazao je premijer, prenosi N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:56