PREMIJER ZADOVOLJAN

PLENKOVIĆ O PROŠIRENJU APPLE MUSICA NA HRVATSKU 'Drago mi je zbog pozitivnog razvoja nakon mojeg sastanka s Timom Cookom. Dobro došli'

 
Andrej Plenković i Tim Cook tijekom sastanka u Davosu (siječanj 2020.)
 Twitter: Andrej Plenković

U sklopu proširenja na još 52 zemlje svijeta Glazbeni streaming servis Apple Music od danas je napokon postao dostupan i u Hrvatskoj.

Dostupnost Apple Musica u Hrvatskoj bila je jedna od tema prilikom sastanka premijera Andreja Plenkovića i izvršnog direktora kompanije Tima Cooka koji se u Davosu održao 21. siječnja ove godine.

Nakon vijesti da će Apple Music biti dostupan i u Hrvatskoj Plenković je na svojem službenom Twitter profilu napisao "kako mu je drago zbog pozitivnih razvoja događaja nakon sastanka s Cookom u Davosu".

- Dobro došli u Hrvatsku napisao je Plenković i podsjetio na Twitter objavu o sastanku s Cookom u Davosu.

Što se tiče novih korisnika Apple Musica, svi koji se prijave na njega dobivaju taj servis besplatno na 6 mjeseci, nakon čega će mjesečna pretplata koštati 44,99 kuna, odnosno 69,99 kuna za obiteljski paket, kod kojeg istu pretplatu može koristiti do šest osoba. Cijena pretplate je, inače, prilično niža u odnosu na, primjerice, američku, gdje Apple Music stoji 9,99 dolara mjesečno.

Servis, usput, nije ograničen samo na korisnike Appleovih uređaja, nego i na vlasnike Androida, koji aplikaciju mogu skinuti u trgovini Google Play i dobiti istih 6 besplatnih mjeseci.

Apple Music je inače dostupan na čak 167 tržišta, a pretplatnicima nudi bazu s više od 60 milijuna pjesama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:11