SNOW QUEEN TROPHY

Plenković s predstavnicima Hrvatskog skijaškog saveza: ‘Snježna kraljica ostaje brend Zagreba i Hrvatske‘

‘Uz financijsku podršku VladaRH i ministarstva turizma i sporta i ove godine održat će se Snow Queen Trophy‘, kazao je Plenković

Andrej Plenković i predstavnici Hrvatskog skijaškog saveza

 Twitter

Predsjednik Vlade Andrej Plenković primio je u petak u Banskim dvorima predstavnike Hrvatskog skijaškog saveza.

Uz predsjednika Vlade sastanku su prisustvovali i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, te ministar financija Marko Primorac. Delegaciju Hrvatskog skijaškog saveza predvodili su predsjednik saveza Miho Glavić, direktor alpskih reprezentacija Vedran Pavlek, te Ante i Ivica Kostelić.

"Uz financijsku podršku VladaRH i ministarstva turizma i sporta i ove godine održat će se Snow Queen Trophy, svjetsko natjecanje u skijanju. Snježna kraljica ostaje brend Zagreba i Hrvatske," objavio je premijer Planković na svom twitter profilu.

Ove će sezone Sljeme ponovo ugostiti najbolje svjetske slalomašice, već 19. put zaredom u kalendaru Svjetskog kupa, i to po prvi puta na dvjema utrkama ženskog slaloma koje se održavaju 4. i 5. siječnja.

Utrka prvog ženskog slaloma održat će se u srijedu, 4. siječnja s početkom prve vožnje u 12.30, dok druga vožnja najboljih svjetskih slalomašica starta u 16.30 sati. Drugi ženski slalom na rasporedu je u četvrtak, 5. siječnja u nešto kasnijem terminu, pa će tako prva vožnja započeti u 15 sati, a druga u 18 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2023 22:01