ODLIČNA SURADNJA

Plenković se sastao s predstavnicima BAT-a: ‘Pozdravljamo investiciju od oko 80 milijuna eura‘

‘Pozdravljamo najnoviju investiciju od više od 80 milijuna eura u tvornici u Kanfanaru za proizvodnju novih duhanskih proizvoda‘

Plenković se sastao s predstavnicima BAT-a

 Twitter/Andrej Plenković

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sastao se u četvrtak s predstavnicima kompanije British American Tobbacco (BAT) te pozdravio njeno ulaganje u tvornicu u Kanfanaru, vrijednosti veće od 80 milijuna eura, a susreo se i s vlasnikom Scenic grupe.

Plenković je na Twitteru objavio da se s predstavnicima BAT-a razgovaralo o realizaciji daljnjih ulaganja u Hrvatskoj, a sastanku su između ostalih nazočili i potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić te ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić.

"Pozdravljamo najnoviju investiciju od više od 80 milijuna eura u tvornici u Kanfanaru za proizvodnju novih kategorija duhanskih proizvoda. Time će Hrvatska postati jedna od najvažnijih lokacija za BAT", istaknuo je Plenković.

Potvrđena namjera nastavka suradnje Scenic grupe i 3. Maja

Odvojeno, predsjednik Vlade je putem Twittera izvijestio o sastanku njega i ministara Marića i Ćorića s vlasnikom Scenic grupe Glenom Moroneyem, čija tvrtka MKM Yachts u suradnji s 3. Majem gradi polarni kruzer.

"Na sastanku je potvrđena namjera nastavka suradnje i ulaganja u gradnju dodatnih luksuznih brodova čime bi se osigurala razvojna perspektiva brodogradnje u Rijeci", napisao je Plenković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:28