MENI PETKOM

Pleter danas pripremio oslića i pljeskavice, ljudi su zadovoljni: Dobra je hrana, topla i svježa

Za razliku od jučer kada su pojedini građani žalili za kuharima volonterima, danas su korisnici sa dva Pleterova menija zadovoljni
Pleter meni
 Pleter Usluge

Oslić na pariški način ili pljeskavica te mahune s krumpirom, kruh i kisela salata posluživao je danas Pleter korisnicima prehrane potresom pogođenog područja diljem Sisačko-moslavačke županije.

Za razliku od jučer kada su pojedini građani s kojima smo popričali i dalje žalili za kuharima volonterima koji su u svoja jela, kako su nam isticali, unosili ljubav, danas su korisnici sa dva Pleterova menija zadovoljni.

image
Pleter meni
Pleter Usluge
image
Pleter meni
Pleter Usluge

- Dobra je hrana danas. Jeo sam oslić koji je bio baš dobro pripremljen i začinjen. Obrok je bio topao i svjež i to je najvažnije, ako ćemo iskreno. Dijete, žena i punica su se odlučili za pljeskavicu. Otišli smo po hranu i pojeli je kod kuće jer još uvijek nemamo sve uvjete da si sami kuhamo - kaže za Jutarnji žitelj Petrinje Marko K. kojeg je potres iz centra grada otjerao u seoce pokraj, kod prijatelja. Drugi korisnik Pleterova obroka u šatoru od 300m2 na dječjem igralištu u Vatrogasnoj ulici u Petrinji također je pohvalio današnju ponudu sa trake. Pritom je izrazio negodovanje što se svakodnevno sad prati što se jede i tko sve jede.

image
Pleter meni
Pleter Usluge
image
Pleter meni
Pleter Usluge

- Da imam gdje jesti, ne bih dolazio ovdje. I nije vrijeme da si možemo priuštiti biti izbirljivi. Volonteri daju maksimum iz dana u dan kako bi svima nama olakšali. Donijeli su nam odjeću, obuću, konzerve i vodu. A po hranu rado odlazim sam iako mi ta nova lokacija nije blizu pa posudim od susjeda auto. Jučer sam išao biciklom pa mi se sve prolilo iz posudice dok sam stigao do kuće zato sam danas došao bolje organiziran, a susjedu ću zahvalit sa bočicom soka koju sam dobio u šatoru. Sebi sam za piti kući ponio litru mlijeka pa da imam za kavu i za doručak - otkriva umirovljenik Rade koji je žurio kući jer su mu dolazak najavili statičari.

image
Pleter meni
Pleter Usluge
image
Pleter meni
Pleter Usluge
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:38