LJETNA MANIFESTACIJA

Počeo prvi Split park festival, najveći gastronomski i glazbeni događaj u gradu pod Marjanom

U raznim barovima, chill zonama, zelenoj oazi i odličnoj lokalnoj gastronomskoj ponudi posjetitelji mogu uživati do 14. kolovoza

Viktorija Rađa, Antonio i Anamarija Asanović na Split park festivalu

 Maja Prgomet, Antonio Mirko Macan

Splitski park Zvončac postao je hit ljetno mjesto za druženje. Otvoren je prvi Split park festival koji je ujedno i dio kulturno-zabavne manifestacije "Spli’ski litnji koluri". Ljetna sezona u Splitu obogatila se upravo novim gastro-glazbenim festivalom, a brojni posjetitelji jedva su dočekali zabavu, koncerte te odličnu ponudu hrane i pića u najljepšoj zelenoj oazi u samom centru grada.

image

Split park festival

Antonio Mirko Macan
image

Ana Opačak

Maja Prgomet

Na otvorenju je brojnu publiku razveselio kultni splitski band T.B.F. hitovima "Život je lijep", "Genije" te "Ča je život nego fantažija". Festival su prepoznali i posjetili dogradonačelnici Grada Splita Bojan Ivošević i Antonio Kuzmanić te direktorica Turističke zajednice Splita, Alijana Vukšić, ali i mnoga druga poznata lica: Viktorija Rađa, Tomislav Mrduljaš, Anamarija Asanović, Jurica Pirić ARILEO, Petra Kraljev, Toni Šćulac i Stankica Stojanović, Lea Mijatović, Petar Dragojević, Ana Opačak i brojni drugi.

image

Antonio i Anamarija Asanović

Maja Prgomet
image

Lea Mijatović

Maja Prgomet

Do 14. kolovoza u predivnom parku Zvončac, uz dobru zabavu i poseban ljetni doživljaj, zagarantirana je vrhunska gastronomska ponuda lokalnih i internacionalnih specijaliteta, slatkih zalogaja, zatim nagrađivani barmeni sa svojim recepturama omiljenih ljetnih pića i koktela, nastupi poznatih DJ-a te dugo očekivani koncerti. Tijekom mjesec dana ova će lokacija biti najzabavnije mjesto za izlazak nakon posla, druženje u opuštenoj atmosferi uz slasne zalogaje ili večernji izlazak uz zvukove, mirise i okuse ljeta.

image

koncert TBF-a

Antonio Mirko Macan
image

Petra Kraljev

Antonio Mirko Macan

Nakon otvorenja, 28. srpnja u četvrtak, atmosferu u gradu Splitu podići će Neno Belan & The Fiumens s dobro poznatim hitovima "Rijeka snova", "Stojin na kantunu", "Pričaj mi o ljubavi"... Vikend nakon, 5. kolovoza u petak, nastupit će svima omiljeni Songkillersi, koji će posjetitelje rasplesati dobro poznatim funky ljetnim hitovima.

U raznim barovima, chill zonama, najljepšoj zelenoj oazi i odličnoj lokalnoj gastronomskoj ponudi posjetitelji će moći uživati svakoga dana do 14. kolovoza. Split Park festival, osim što predstavlja sinonim za dobru zabavu i vrhunsku gastro ponudu, ima i humanitarnu notu. Svim štićenicima udruge "Most" svakoga dana dodjeljivat će se hrana koja se nalazi u ponudi festivala. Sva događanja i koncerti na Split park festivalu besplatni su za posjetitelje. Radno vrijeme je od 17 sati do ponoći, a vikendom do 1 ujutro. Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na službenim stranicama: Facebook Split park festival i Instagram Split park festival te društvenim mrežama i službenoj stranici Turističke zajednice Grada Splita.

image

Viktorija Rađa

Antonio Mirko Macan
image

Split park festival

Maja Prgomet
image

sushi na Split park festivalu

Antonio Mirko Macan
image

koncert TBF-a

Antonio Mirko Macan
image

Tomislav Mrduljaš s prijateljima

Maja Prgomet
image

Toni Šćulac i Stankica Stanojević

Maja Prgomet
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:29