BRAVO, CURE!

PODUZETNE STUDENTICE NAGOVORILE KOLEGE IZ DOMA DA IM PLATE UKRAŠAVANJE SOBA Pare su dale sirotinji iz Caritasa, a originalan dar poslao je i Joe Bašić

 
 Slobodna Dalmacija

Studenti splitskog Sveučilišta i stanari doma dr. Franje Tuđmana na Kampusu ponovno su pokazali kako imaju veliko srce. Studentice i članice Udruge studenata Herceg-Bosne smislile su originalne akcije prikupljanja sredstava za Caritas, piše Slobodna Dalmacija.

Kako bi božićni duh unijele i u studentski dom, odlučile su ukrasiti vrata soba.

Priča je vrlo jednostavna: javite im se u inbox s brojem sobe, a cure iz udruge će vam za 20 kuna koje se donira za humanitarnu akciju za Caritas, ukrasiti vrata.

Valerija Maglica iz Livna i Ines Solda iz Posušja studiraju na FESB-u, a u ovoj akciji zadužene su za ukrašavanje vrata. Svi studenti koji žive u domu dr. Franje Tuđmana i žele ukrasiti svoj prag, mogu se javiti udruzi do 20. prosinca.

No, nije to jedna akcija koju su pokrenuli članovi Udruge studenata Herceg-Bosne. U subotu su cure pekle kolače i palačinke na kućicama ispred doma i tako prikupile 3.800 kuna za Caritas.

Slobodna Dalmacija

Na štandu su sudjelovale i prodavale studentice Katarina Kozina (FESB), Ana Raguž (FESB), Petra Brajković (KTF) i Danijela Dragičević (KTF) iz Čapljine, Matea Burić (FESB) iz Jajca, Ivana Brkan (KTF) iz Posušja, Katarina Bošnjak (FESB) iz Uskoplja i Ivana Bošković (FESB) iz Mostara.

Organizirana je bila i akcija prikupljanja kave jer danas je mnogima omiljeni crni napitak luksuz. Veliku paletu kave za korisnike Caritasa donirao je i Joe Bašić, menadžer koji je doveo Ultra Europe Festival u Split, i tako im omogućio zalihe za mjesec dana, piše Slobodna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2022 20:55