NEMA ZABUŠAVANJA

Pogledajte kako vratara Hajdukovih juniora majka priprema za okršaj sa Cityjem: ‘Trening mu se jako svidio‘

Renata je poznata fitness trenerica koja je 2000. osvojila titulu Miss Universe Hrvatske
 Screenshot/Instagram

Bornu Buljana, sedamnaestogodišnjeg vratara Hajdukovih juniora, za nadolazeću utakmicu priprema njegova majka i nekadašnja Miss Universe Hrvatske Renata Lovrinčević Buljan (46). Juniori će u utorak odmjeriti snage s Manchester Cityjem u osmini finala UEFA Lige prvaka mladih, a kako je Renata napisala, Borni se trening jako svidio.

- Pogledajte dio treninga Borne Buljana. Danas je naglasak na coru koji je posebno bitan na njegovu visinu od 197 cm u razvojnoj dobi od 17 godina. Trening mu se jako svidio, napisala je Renata uz emotikone srca, tornada i vatre.

Renata je poznata fitness trenerica koja je 2000. osvojila titulu Miss Universe Hrvatske. Kako navodi na svojoj stranici, nakon završene zdravstvene srednje škole, upisala je Kineziološki fakultet s usmjerenjem kondicijskog trenera i stekla zvanje profesora tjelesne i zdravstvene kulture. Po završetku studija 2000., počinje raditi u fitness centru u kojem i danas radi kao trenerica.

image
Tom Dubravec/Cropix/Cropix

- Koristim izraz LJEPOTA = ZDRAVLJE jer to je ono što živim i prenosim na sve oko sebe. Sve što je pojam zdravlja je lijepo... dobro držanje, ravan i čvrst trbuh, izražajna guza, čvrste, čiste i lijepo oblikovane ruke i noge. Ne govorim nikad o čovjekovom zdravlju govoreći samo o njegovom tijelu već i o njegovom mentalnom zdravlju, stoji na njenoj stranici.

Majka dvoje djece u svojih 23 godine iskustva uhvatila se u koštac s treniranjem onih koji imaju bolna leđa, koljena i ramena, a očito ni sin nije odolio treninzima svoje majke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 06:16