KAD U KUPOVINU?

Pogledajte kakvo je radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara za blagdane

Trgovine će na Badnjak uglavnom raditi skraćeno, dok su na sam Božić zatvorene. Pogledajte sva radna vremena...
Ilustracija
 Goran Mehkek/Cropix

I ovih blagdana trgovine i shopping centri rade po posebnom rasporedu. Za Božić i Štefanje uglavnom će biti zatvoreni, no kupovinu u posljednji čas možete obaviti na Badnjak.

Evo kakvo je radno vrijeme trgovina za predstojeće blagdane:

Konzumove trgovine danas rade skraćeno, a za Božić i Štefanje su zatvorene. Radno vrijeme trgovina Konzuma možete pronaći OVDJE.

Plodine su na Božić zatvorene, a na Badnjak i Štefanje rade skraćeno. Radno vrijeme trgovina pogledajte OVDJE.

Spar i Interspar zatvoreni su na Božić, a na Badnjak i blagdan svetog Stjepana rade skraćeno. Raspored pogledajte OVDJE.

Lidl na Badnjak radi do 14 sati, a na Božić i Štefanje je zatvoren. Radno vrijeme trgovina možete pronaći OVDJE.

Kaufland na Badnjak radi skraćeno do 16 sati, dok na Božić, Štefanje i Novu godinuje zatvoren. Radno vrijeme trgovina dostupno je OVDJE.

Tommy na Badnjak radi do 17 sati, na Božić ne radi, a kako radi 26. prosinca, možete pogledati OVDJE.

Pevex za Badnjak radi do 16 sati, a na Božić, Štefanje, Sveta tri kralja i Novu godinu je zatvoren. Radno vrijeme trgovina pronađite OVDJE.

Arena centar na Badnjak i na Staru godinu radi do 17:00 sati (Interspar radi od 8:00 do 17:30), a na Božić i Novu godinu je zatvoren. Radno vrijeme pogledajte OVDJE.

City Centar u cijeloj Hrvatskoj na Badnjak i Staru godinu radi do 17 sati, a na Božić, Svetog Stjepana i Novu godinu je zatvoren. Radno vrijeme potražite OVDJE.

West Gate trgovački centar radi do 17 sati, dok na Božić, blagdan svetog Stjepana i Novu godinu neće raditi. Radno vrijeme pronađite OVDJE.

Supernova trgovački centar na Badnjak radi do 18 sati, a na Božić, blagdan svetog Stjepana i Novu godinu šoping centar neće raditi. Radno vrijeme pronađite OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:28