ODGOVOR NA PRESICU

Pogledajte kakvom je fotografijom HDZ uzvratio Mostu: ‘Neka Nikola ‘Ivermektin‘ Grmoja čeka...‘

HDZ-ovci su uz objavu priložili fotografiju nasmiješenih Mostovaca na kojoj je istaknut današnji broj preminulih od Covida
 HDZ/Facebook

Most nezavisnih lista drugi dan prikuplja potpise za referendum kojem je cilj, kako poručuju, ukidanje 'stožerokracije' odnosno davanje ovlasti Hrvatskom saboru kad je u pitanju donošenje odluka koje se tiču ograničavanja sloboda zajamčenih Ustavom, poput covid potvrda.

Mostov Nikola Grmoja na današnjoj konferenciji za novinare izvijestio je kako referendumsko prikupljanje potpisa ide odlično i kako volonteri kažu kako dosad ovakav odaziv još nije viđen.

- Na sve uvrede koje stižu iz HDZ-a, možemo samo zaključiti da je kod njih prisutna velika nervoza i mi se nećemo spuštati na osobnu razinu. Potpisuju nam i lijevi i desni i cijepljeni i necijepljeni. Potpisuju nam jako puno, iznenađujuće HDZ-ovci, ljudi su shvatili da je 'sad ili nikad' - kazao je Grmoja i istaknuo kako nije zastrašen, kako potpisuju djelatnici gradskih firmi i gradskih uprava.

- Raduje me i da je velik broj oporbenih zastupnika podržao inicijativu. Podržao nas je DP, Suverenisti, podržao nas je Miroslav Škoro, Mislav Kolakušić i očekujem još podrški i očekujem još podrške svih aktivista i nezavisnih inicijativa koji se protive ovoj 'stožerokraciji'.

Marija Selak Raspudić dodala je kako su ih sadržajno podržali i predsjednik Zoran Milanović, ali i druge lijeve oporbene opcije.

- Sabor će odlučivati samo o onim mjerama koje se tiču prava i sloboda - kazala je Selak i pozvala sve da im daju potpis kako bi vrati demokraciju.

Nakon pressice Mosta na Facebooku su se oglasili HDZ-ovci.

Istaknuli su kako danas neće odgovarati na laži sve nervoznijih Mostovih licemjera koji pokušavaju politikantski profitirati na tuđim životima.

- U nedjelju nećemo odgovarati na nove laži sve izgubljenijih i bezosjećajnijih, ali i sve nervoznijih Mostovih licemjera koji pokušavaju politikantski profitirati na tuđim životima. Vjerujemo da ćemo večeras čestitati tenisačima na svjetskoj tituli, a Nikola “Ivermektin” Grmoja može i ponedjeljak pričekati - napisali su i uz objavu priložili simboličnu sliku nasmiješenih vodećih Mostovaca na kojoj je istaknut današnji broj preminulih od Covida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:41