VIRALNA SNIMKA

Pogledajte nadrealnu scenu iz sinjskog autobusa, ‘kiša‘ lije unutar vozila, vozač trga zavjesu, putnici u čudu...

Osim s vodom, sinjski autobusi imaju problema i s vatrom. U više navrata su zabilježeni požari, djeca i odrasli su bježali iz plamtećih autobusa

Autobus

 /Facebook

Evo, pogledajte u kakvom autobusu se sinjska djeca voze u školu i radnici na posao, napisala nam je u poruci jedna Sinjanka i poslala video koji se već danima vrti po različitim FB grupama, prenosi Slobodna Dalmacija.

Na videu se vidi kako curi voda s ‘plafona‘ autobusa, a vozač ili kondukter ‘kidaju‘ zavjesu i pokušavaju spasiti sjedala i tkanine u autobusu. Ne zna se je li autobus prokišnjava ili je možda ‘pukla‘ klima.

No, osim s vodom, sinjski autobusi imaju problema i s vatrom. U više navrata su zabilježeni požari, djeca i odrasli su bježali iz plamtećih autobusa...

I novinar Slobodne Dalmacije Toni Paštar je već opširno pisao o problemu gorućih autobusa Prometa Makarska.

"Na strah u vožnji autobusima ovoga javnog prijevoznika neki od putnika otprije su već naviknuli jer su proživjeli i gora iskustva. Uz pretvaranje autobusa u vožnji u buktinju, o čemu ćemo u nastavku, valja navesti da je svojedobno u pojedinim autobusima ovoga prijevoznika za kišnog vremena bilo poželjno da putnici koriste kišobran jer su autobusi prokišnjavali. O problemima s klimatizacijom da se i ne govori. Brojni autobusi zimi ne griju, a ljeti ne hlade", pisao je prije dvije godine Paštar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:36