KRATKOTRAJNI ODMOR

Pogledajte spektakularne prizore: Vatreni izašli iz Vatrogasnog doma, na Savskoj ih dočekalo - grotlo!

Hrvatski reprezentativci stigli su na središnje mjesto dočeka praćeni zvucima pjesme Daleke Obale "Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj"
 Damir Krajac/Cropix

Hrvatski nogometaši stigli su u nedjelju u 19,39 sati na Trg bana Jelačića gdje su ih pjesmom, bakljama, vatrometom i ovacijama dočekali deseci tisuća navijača oduševljenih trećom osvojenom medaljom na svjetskim prvenstvima.

Vatreni su u zagrebačku zračnu luku sletjeli u 17,26 sati, nakon čega su autobusom uz pratnju policijskih motociklista krenuli prema središnjem trgu dok su ih na putu pozdravili brojni navijači pjesmom, vatrometom, trubljenjem, bakljama, mahanjem zastava...

Hrvatski reprezentativci stigli su na središnje mjesto dočeka praćeni zvucima pjesme Daleke Obale "Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj", kada je zavladala prava euforija na trgu, koji je od poslijepodnevnih sati, unatoč hladnom vremenu, ispunjen navijačima iz Zagreba i brojnih drugih hrvatskih gradova i mjesta.

Mnogi od njih "oboružani" su zastavama, dresovima, šalovima i ostalim navijačkim rekvizitima u prepoznatljivim crveno-bijelim kvadratićima.

Prolazeći gradom, Vatreni su na trenutak skrenuli s trase da bi se u sjedištu Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba premjestili u otvoreni panoramski autobus s velikim natpisom "Obitelj", kojim su se zaputili na središnji zagrebački trg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:42