SREĆA NEVIĐENA

Pogledajte video: Totalna ekstaza na Trgu bana Jelačića, pobjeda se proslavila i skokom u Manduševac!

Jedan se mladić skinuo do pasa te uskočio u, pretpostavlja se, ledenu vodu, što su okupljeni oko Manduševca popratili pljeskom odobrenja

Skok u Manduševac

 Screenshot

Čim je brazilski branič Marquinhos tijekom raspucavanja promašio jedanaesterac i time Hrvatsku poslao u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru, hrvatski navijači diljem Lijepe naše dali su se u slavlje.

Unatoč tome što je u Zagrebu u 19 sati izmjereno zimskih sedam stupnjeva Celzija, neki su pobjedu Hrvatske nad Brazilom proslavili skakanjem u Manduševac, najpoznatiju fontanu na Trgu bana Josipa Jelačića.

Jedan se mladić skinuo do pasa te uskočio u, pretpostavlja se, ledenu vodu, što su okupljeni oko Manduševca popratili pljeskom odobrenja. Mladićev skok zabilježili su pomoću kamera na svojim mobitela te mu tako osigurali društvenomrežnu slavu, makar na jednu noć. Momku se nakon drugog skoka pridružila i jedna djevojka.

Podsjetimo, Hrvatska je u četvrtfinalu Mundijala pobijedila Brazil nakon uspješnijeg izvođenja jedanaesteraca. U polufinalu će igrati protiv Nizozemske ili Argentine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:12