SVI STE POZVANI

Pokažite i vi ljubav potrebitima! Odazovite se na humanitarnu večer za Udrugu Krijesnica

Rotary Klub 1242 Zagreb udruzi za pomoć djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima donirat će 100 tisuća kuna

Rotary Klub 1242 Zagreb organizira humanitarnu večer

 PROMO

Rotary Klub 1242 Zagreb, poznat po dugoj tradiciji darivanja i pomaganja potrebitima, ove godine financijski pomaže udruzi Krijesnica, udruzi za pomoć djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima. U srijedu, 16. studenoga u 19:30 sati, Rotary Klub 1242 Zagreb u restoranu Maksimir, u parku Maksimir, organizira humanitarnu večeru na kojoj će udruzi Krijesnica donirati 100 tisuća kuna, a na koju su pozvani svi koji također žele pomoći donacijom.

Večer humanitarnog karaktera, na kojoj će se okupiti mnogi ljudi velikoga srca, kao i puno puta dosad podržavaju stand-up komičarka Marina Orsag i iluzionist Luka Vidović koji će i ovoga puta besplatno nastupiti i zabavljati okupljene donatore. Na humanitarnoj večeri, za koju je kotizacija 250 kuna, svirat će živa glazba, a kako bi okupljeni dobili poticaj za donaciju, Rotary Klub 1242 Zagreb domislio se angažirati i karikaturista koji će na licu mjesta izrađivati karikature donatora.

Pozivamo vas da se priključite humanitarnoj večeri, 16. studenoga u 19:30 sati u restoranu Maksimir u zagrebačkom Maksimiru.

Za sve informacije i detalje oko plaćanja kotizacije u iznosu od 250 kuna, slobodno se javite na kontakt email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:00