‘SKUPILI SU NOVAC‘

Policajci iz Međimurja kolegi koji je završio u invalidskim kolicima poklonili specijalizirani bicikl

Time će se Marijanu omogućiti veća mobilnost te prakticiranje biciklizma, njegove velike ljubavi
 PU MEĐIMURSKA

Biciklistički maraton od Dubrovnika do Vukovara dug 800 kilometara iz rujna 2021. pod nazivom ‘Da se ne zaboravi‘ ostavio je gorak okus policajcu Marijanu Janušiću. Jer drugog dana maratona, kad su sudionici krenuli prema Vrgorcu i Zagvozdu, Janušić je teško nastradao u jednom od mnogobrojnih zavoja.

Pao je i udario tijelom u stijenu te zadobio ozljede opasne po život. Iz ralja smrti izvukli su ga liječnici KBC Split, no nažalost je ostao prikovan za invalidska kolica.

image
PU MEĐIMURSKA

- Kako je Marijan Janušić početkom ove godine otišao u zasluženu mirovinu, kolege iz PU međimurske uz podršku udruge IPA Međimurje-Čakovec, policijskih sindikata, jedinica lokalne samouprave te Marijanovih prijatelja i poznanika, odlučili su učiniti dobro djelo. Sakupili su novac kojim je kupljen specijalizirani bicikl namijenjen osobama s poteškoćama u kretanju. Time će se Marijanu omogućiti veća mobilnost te prakticiranje biciklizma, njegove velike ljubavi - otkrivaju iz međimurske policije.

image
PU MEĐIMURSKA

Povodom toga je jučer u dvorištu PP Međimursko Središće, uz skromnu i prigodnu svečanost, načelnik Miljenko Vrbanec predao svom bivšem djelatniku specijalizirani bicikl namijenjen osobama s poteškoćama u kretanju.

Primopredaji bicikla, s kojim Janušiću žele sretne dane u mirovini i nove prijeđene kilometre, su nazočili i načelnik PU međimurske Ivan Sokač, savjetnik ministra unutarnjih poslova Vladimir Faber te kolegice i kolege iz Policijske postaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 03:02