VLASNIK PRONAĐEN

Policajka Milena pronašla novčanik s više od 23.000 kuna: Ni sekunde nije dvojila što će učiniti

Vlasnik nije mogao sakriti uzbuđenje i sreću što mu je novac pronađen i vraćen
Milena Denona
 Pu Ličko-senjska

Zaposlenica Postaje granične policije Korenica Milena Denona pronašla je novčanik pun novca, prijavila je to svojim nadređenima i predmet je ubrzo vraćen vlasniku.

- Dok smo jučer slušali o dovršenom kriminalističkom istraživanju nad dvije ženske osobe koje su u ugostiteljskom objektu u Dubravi kraj Tisnog pronašle i otuđile torbu sa 130 tisuća kuna, Milena Denona iz Korenice, zaposlenica Policijske postaje Korenica, ni sekundu nije dvojila što učiniti kada se jučer u 11.30 sati vraćala u policijsku postaju s pauze i u Ulici Josipa Jovića na kolniku ugledala smeđi muški kožni novčanik - pohvalili su svoju djelatnicu iz ličke policije.

Podigla ga je i pokupila par novčanica koje su ispale iz novčanika, te kako nikoga nije bilo u blizini tko bi eventualno mogao biti vlasnik, pohitala je u policijsku postaju i odmah u dežurstvu prijavila pronalazak novčanika. Policijski službenici su utvrdili da se u novčaniku nalazilo 4.200 kuna i 2.600 eura, te zdravstvena iskaznica vlasnika novčanika.

Poduzetim radnjama policije vlasnik je brzo pronađen. Dolaskom u prostorije policije i pri susretu s Milenom, vlasnik nije mogao sakriti uzbuđenje i sreću što mu je novac pronađen i vraćen, te je iskreno bio ganut činom naše samozatajne Milene.

Brzo su obavljene sve formalnosti u policijskoj postaji i novac mu je ubrzo vraćen, navode u policiji.

Milena Denona zaposlenica je Postaje granične policije Korenica od 1994. godine i za napomenuti je da joj je ovo treći pronalazak novca koji je zahvaljujući njoj sretno pronašao put natrag do svojih vlasnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2023 21:32