‘PAO‘ DILER

Policija kod Riječanina pronašla vrećice s više od 780 grama heroina, kokain, novac, tablete...

Sumnja se da je 44-godišnjak prodavao drogu drugim osobama te da je pronađenu drogu također posjedovao u namjeri daljnje prodaje

ilustrativna fotografija

 Srdjan Vrancic/CROPIX

Riječka policija privela je 44-godišnjeg muškarca kod kojega je zaplijenila više od 780 grama heroina i manje količine drugih vrsta droge.

Prema priopćenju PU primorsko-goranske, osumnjičeni muškarac uhićen je u utorak na području Rijeke i priveden na kriminalističko istraživanje, u sklopu kojega su temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci obavljene pretrage doma i drugih prostorija te osobnog vozila osumnjičenog.

"Pretragama obavljenima na području Rijeke pronađeno je i oduzeto nekoliko vrećica s više od 780 grama heroina, oko pet grama kokaina, dvije digitalne vage, novac u iznosu od više tisuća kuna, od čega dio u stranoj valuti, tablete s popisa droga i drugi predmeti koji se dovode u vezu s ovom vrstom kaznenih djela.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 44-godišnjak prodavao drogu drugim osobama te da je pronađenu drogu također posjedovao u namjeri daljnje prodaje.

Nadležnom državnom odvjetništvu osumnjičeni 44-godišnjak prijavljen je zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te će biti predan pritvorskom nadzorniku", izvijestila je policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:47