AKCIJA 'ŠOK 3'

Policija potvrdila: Četvorka s Knežije osumnjičena za napade na Miljuša i Galinca

 Goran Mehkek/CROPIX

ZAGREB - MUP je danas potvrdio da su u jučerašnjoj policijskoj akciji "Šok 3" uhićena 4 muškaraca koje se sumnjiči za pokušaj ubojstva novinara Jutarnjeg lista Dušana Miljuša i poduzetnika Josipa Galinca 2008. godine.

"Zbog velikog interesa medija za postupanja policije koja su započela 22. prosinca u okviru operativne akcije ŠOK 3, napominjemo kako se te aktivnosti odnose na početak kriminalističkog istraživanja nad skupinom osoba radi kaznenih djela pokušaja ubojstva novinara Dušana Miljuša i poduzetnika Josipa Galinca", stoji u priopćenju.

Danas je za uhićenu četvorku odobreno produženje zadržavanja za još 24 sata, a u priopćenju se ne navodi njihov identitet.

Podsjetimo, u jučerašnjoj akciji specijalne policije u zagrebačkom naselju Knežija uhićena su četvorica muškraca za koje se sumnjalo da su povezani s brutalnim premlaćivanjem novinara Miljuša i poduzetnika Galinca.

Navodno je jedan od uhićenika i bivši policajac Đorđe Vuletić, jedan od optuženika u slučaju tzv. zločinačke organizacije krajem 90-ih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 15:43