ZAVRŠEN OČEVID

Policija pronašla oružje kojim je počinjeno ubojstvo u Našicama: Ubojici prijeti i do 50 godina zatvora

Nakon gotovo 10 sati intenzivnog pretraživanja, policija je uspjela pronaći oružje kojim je djevojka ubijena

Policijski očevid

 Marko Mrkonjic/Cropix

Završen je očevid u našičkoj ulici Vladimira Nazora, a policija, vatrogasci, djelatnici parkova sve su morali očistiti. Trava je u parku bila visine i do metra, a ubojica 20-godišnje djevojke rekao je da je tu odbacio oružje, prenosi Dnevnik Nove TV.

Načelnik Policijske postaje Našice Ivica Bukvić rekao je za Dnevnik Nove TV da je nakon gotovo 10 sati intenzivnog pretraživanja, centimetar po centimetar, policija uspjela pronaći oružje kojim je djevojka ubijena. O motivu zločina nije htio govoriti.

"Zasad je rano o motivu raspravljati, policijski službenici obavljaju razgovore i prikupljaju informacije, a znamo da su policijski izvidi tajni, tako da o motivu trenutno ne možemo razgovarati", izjavio je Bukvić za Novu TV.

S obzirom na to da je mladić zadobio teške tjelesne ozljede i s obzirom na njegovo stanje, nalazi se na liječenju u bolnici", dodao je Bukvić, a osumnjičeni mladić je pod stalnim nadzorom policije.

Mladić je djevojku, prema dostupnim informacijama, dočekao u parku s nožem u ruci i teško će moći dokazati na sudu da se sve dogodilo u afektu. Do sada policija osumnjičenog mladića nije imala u kaznenim evidencijama. Sada se čeka da tužiteljstvo okarakterizira zločin. Ako se odluči na kvalificirani oblik ubojstva, 24-godišnjem mladiću prijeti kazna dugotrajnog zatvora i do 50 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. veljača 2023 17:20