DJEVOJKA IZ GAJNICA

Policija provjerava sve brojeve iz mobitela nestale djevojčice (15) iz Zagreba

U potragu za nestalom, osim policije, uključeni svi obiteljski prijatelji, rodbina, prijatelji iz škole i iz kvarta

ZAGREB - Novi detalji pojavili su se u slučaju potrage za nestalom malodobnicom iz zagrebačkih Gajnica, koja je prošle nedjelje otišla iz roditeljskog doma nakon čega više nitko na zna gdje se nalazi. Policija je krajnje ozbiljno pristupila potrazi za nestalom za što su osnovali su posebnu skupinu.

Isključen broj mobitela

U košu za smeće u sobi nestale djevojčice pronađeni su brojevi mobilnih telefona, a u njezinu mobitelu, koji je ostao u stanu, zabilježeni su pozivi koji se redom provjeravaju. Neslužbeno doznajemo da je jedan od tih brojeva, i to baš onaj koji je najčešće pozivan uoči njezinog nestanka već danima isključen. Ta činjenica policajce posebno zabrinjava jer upućuje na mogućnost da je osoba povezana s nestankom iskusna u prikrivanju tragova. Taj broj nije upisan ni u imenik mobitela.

Majka noćima bdije

Roditelji nestale djevojke su očajni. Noćima ne spavaju, a na svaki poziv hitro se javljaju, nadajući se da će netko reći gdje je njihova kći. - Dobili smo informaciju da je viđena na određenoj lokaciji u Zagrebu. Odmah smo to javili policijcima koji tragaju za njom, ali rezultata nije bilo - rekla je zabrinuta majka, medicinska sestra u jednoj bolnici u Zagrebu. Ne isključuje mogućnost da je njezina kći upoznala nekoga putem Facebooka. - Nadamo se da je u pitanju običan adolescentski bunt. Ako ovo pročita, neka nam se vrati, jako je volimo - poručila je očajna majka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 13:26