KRŠ I LOM KOD BOBOTE

POLICIJA SE OGLASILA O NESREĆI U KOJOJ JE TEŠKO STRADAO KOLINDIN SAVJETNIK: BMW u kojem je bio na suvozačkom mjestu oduzeo prednost Fiatu...

Tomislav Madžar, arhivska fotografija
 Goran Mehkek / CROPIX

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 2,30 sati u petak 8. lipnja, sudjelovala su tri osobna vozila, a pet osoba je ozlijeđeno( dvije osobe teže su ozlijeđene).

Naime, nakon okončanja očevida utvrđeno je da je 43-godišnjak koji je upravljao osobnim vozilom „BMW“ zagrebačkih registarskih oznaka, u raskrižju cesta kod mjesta Bobota, oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu koje je dolazilo iz smjera Osijeka u smjeru Vukovara a kojim je upravljao 25-godišnjak.

Uslijed udara vozila došlo je do zanošenja osobnog vozila „BMW“ koje je udarilo u osobno vozilo „Fiat“ vukovarskih registarskih oznaka, koje se nalazilo zaustavljeno prije raskrižja čekajući uključenje u promet.

U prometnoj nesreći teže su ozlijeđeni 25-godišnji suvozač iz osobnog automobila osječkih registarskih oznaka i suvozač u osobnom vozilu zagrebačkih registarskih oznaka (39-godišnjak). Lakše su ozlijeđeni vozači osobnih automobila.

Na suvozačevom mjestu u BMW-u bio je Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice za zdravstvo i sport. On je u nesreći teže ozlijeđen. Slomljena mu je ključna kost, a stradalo mu je i nekoliko rebara te je najprije bio hospitaliziran u vukovarskoj Općoj bolnici, odakle je prebačen u KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu.

Po dolasku policije na mjesto događaja svi sudionici su aklotestirani (nije utvrđena prisutnost alkohola). Svim ozlijeđenim osobama je pružena liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vukovaru, dok je 43-godišnjaku koji je prouzročio prometnu nesreću izuzet uzorak krvi i urina.

Po okončanju očevida, predmet je upućen državnom odvjetništvu u Vukovaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:32