JUTARNJI DOZNAJE

POLICIJA U AKCIJI Priveden varaždinski poduzetnik Stjepan Igrec, pretresli su mu kuću

Varazdin, 090911.U hotelu Turist odrzana je Glavna skupstina tvrtke Varteks d.d. na kojoj je donesena odluka o smanjenju temeljnog kapitala za otprilike 270,3 miljuna kuna, pa tako sada iznosi 96,1 miljuna kuna. Nominalna cijena dionice Varteks smanjena je sa 200 na 50 kuna.Na slici: Stjepan Igrec predsjednik Skupstine Varteksa.Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

VARAŽDIN - Varaždinski poduzetnik Stjepan Igrec (71) priveden je rano jutros u varaždinsku policiju gdje se nad njim provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje gospodarskog kriminala, doznajemo neslužbeno iz izvora bliskih istrazi

Za što se točno Igreca tereti još nema pouzdanih informacija. Iz Policijske uprave varaždinske, koja vodi ovo krim istraživanje, potvrdili su samo da je priveden 71-godišnji muškarac, no druge detalje u interesu istrage nisu željeli iznositi.

Kako doznajemo, policija je danas obavljala i pretres Igrecove obiteljske kuće u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, a navodno su pretreseni i neki poslovni prostori.

Igrec je većinski vlasnik prijevozničkog poduzeća ATP Igrec Transporti, a bio je i u nadzornom odboru Varteksa.

Njegova supruga Anica Igrec osuđena je u veljači na tri godine zatvora zbog više kaznenih djela koje je počinila kao direktorica Pekarne Ivanec od 2003. do 2007. godine.

Optužbi je na tom suđenju oslobođen njihov sin Kristijan Igrec, inače bivši predsjednik HDZ-a u Varaždinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 18:13