HDZ NA FACEBOOKU

‘Političarima DP-a je umjesto ‘Bitke za Vukovar‘ bilo važnije ugrožavati zdravlje drugih‘

HDZ je na Facebooku komentirao dolazak političara DP-a na Festival slobode
Festival slobode
 Dragan Matic/Cropix

HDZ je u subotu na Facebooku ocijenio da je političarima DP-a, koji su u subotu bili na Festivalu slobode u Zagrebu, umjesto 30. obljetnice Bitke za Vukovar bilo važnije "zloupotrebljavati pojam slobode i ugrožavati zdravlje drugih odgovaranjem građana od cijepljenja protiv covida 19".

"Političarima Domovinskog pokreta, onima još preostalim, danas je umjesto 30. obljetnice Bitke za Vukovar bilo važnije zloupotrebljavati pojam slobode i ugrožavati zdravlje drugih odgovaranjem građana od cijepljenja protiv covida-19. Koliko su autentični u svom 'domoljublju' i 'brizi' za Vukovar i hrvatske branitelje, toliko su uvjerljivi i u svom znanju i argumentaciji o cjepivu i koronavirusu", objavio je HDZ na Facebooku.

Festival slobode 2.0 održao se u subotu na zagrebačkom Trgu bana Jelačića gdje je okupljeno mnoštvo izrazilo svoje nezadovoljstvo epidemiološkim mjerama za suzbijanje širenja koronavirusa, a s govornice se pozivalo na miran otpor mjerama i cijepljenju. Na festivalu se okupilo više tisuća ljudi, koji su popunili istočnu stranu Trga bana Jelačića te je bio zaustavljen i tramvajski promet.

Na festivalu su se mogli vidjeti i saborski zastupnici i dužnosnici političkih stranaka, među ostalim, Stjepo Bartulica (DP) i Igor Peternel (DP) te Zlatko Hasanbegović (Blok za Hrvatsku).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. veljača 2024 03:53