POBOLJŠANJE

POPRAVLJA SE ZDRAVSTVENO STANJE NUNCIJA STRADALOG U NESREĆI U TUNELU Monsinjor Ante Jozić nešto bolje, skinut je s respiratora i reagira na kontakt

Mons. Ante Jozić teško ozlijeđen u sudaru u tunelu Sv. Ilija
 Božidar Vukičević / HANZA MEDIA / Grude online

Zdravstveno stanje apostolskog nuncija, monsinjora Ante Jozića, koji je 7. travnja teško stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila u tunelu Sv. Ilija, nešto je bolje, skinut je s respiratora, samostalno diše i reagira na kontakt, doznaje se u splitskoj bolnici u kojoj se liječi od protekle nedjelje.

Tu su informaciju medijima potvrdili i iz Nadbiskupije splitsko-makarske, navodeći da je Jozić u ponedjeljak ponovno operiran, te mu je izveden kirurški zahvat na lijevoj nozi.

"Opće zdravstveno stanje monsinjora Jozića je i dalje ozbiljno, ali su primjetni veliki pomaci u poboljšanju, što daje nadu za dobar daljnji oporavak. Ponovno zahvaljujemo svima koji šalju pisma, brzojave te poruke molitve i suosjećanja sa željama za što brži oporavak. Još jednom zahvaljujemo u ime Splitsko-makarske nadbiskupije kao i u ime obitelji i prijatelja monsinjora Jozića ravnatelju, liječnicima i čitavom medicinskom osoblju KBC-a Split na trudu kojeg ulažu u radu s bolesnicima naše bolnice", poručuju iz nadbiskupije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:30