NOVA LJUBAV U SABORU

'POPULARNIJI SAM OD PLENKOVIĆA, EVO VAM I DOKAZ' Pernar prvo nahvalio sebe, a onda i zastupnika SDP-a: 'Ponio se kao muškarac...'

 Hanza Media

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar pohvalio se svojom popularnošću na Facebook profilu. Skupio je 52 tisuće sljedbenika, tvrdi kako je popularniji i od premijera Andreja Plenkovića.

Da bi to dokazao, priložio je fotografiju s Google trends, koja pokazuje koliko se koji pojam traži preko ove popularne tražilice. Ivan Pernar postao je popularan na društvenim mrežama zbog čestih istupa u Saboru u kojima kritizira društvo.

Tijekom nedjelje doživjeli smo i veliku razmjenu komplimenata između Pernara i SDP-ovog zastupnika Gordana Marasa. Odgovorajući na Facebooku na upit 'Zašto u Saboru ne napada SDP?', najaktivniji zastupnik je, između ostalog, napisao:

- Na raspravi u petak, zatražio sam stanku zbog odluke o slanju vojske na rusku granicu bez suglasnosti Sabora. Mislio sam da će Maras tijekom te rasprave biti lutak, ali on se ponio kao muškarac, rekao je da je sramota da se takve odluke donose bez suglasnosti Sabora i da je neodgovorno davati takva obećanja NATO-u bez da se Sabor prethodno pitalo za mišljenje.

Maras mu nije ostao dužan na svom profilu: - Pernar je mlad čovjek sa izraženom osobnošću koji želi dobro svojoj zemlji. Osjećam iskrenost u njegovim govorima. On ne zaslužuje podsmijeh, nego da ga se uvažava. U nekim stavovima se ne slažemo, ali oko HDZ-a i MOST-a smo suglasni...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:10