URIHO POKLANJA

Popust za kupce: Rođendan URIHO-a i Međunarodni dan osoba s invaliditetom obilježava se online

URIHO na sam dan obilježavanja, 2. prosinca organizira on-line Okrugli stol na temu „COVID-19 i osobe s invaliditetom“
 Uriho

Ustanova URIHO sutra obilježava 74 godine postojanja te je najstarija zaštitna radionica u ovom dijelu Europe. Svoj rođendan, kao i Međunarodni dan osoba s invaliditetom ove će godine obilježiti on-line, sukladno epidemiološkim preporukama.

URIHO na sam dan obilježavanja, 2. prosinca organizira on-line Okrugli stol na temu „COVID-19 i osobe s invaliditetom“ na kojem će, osim stručnih radnika URIHO-ve Službe za rehabilitaciju, sudjelovati i predstavnici Centra za profesionalnu rehabilitaciju Zagreb, Grada Zagreba kao i pojedinih udruga osoba s invaliditetom koji će se uključivati putem zoom-a s različitih lokacija. Okrugli stol počinje u 14 sati, a moći će se direktno pratiti putem Dacebooka In-portala.

Video čestitku osnivača, grada Zagreba te poznatih osoba iz javnog života, Marka Škugora i Adama Končića, kao i ostale sadržaje moći će se također pratiti na stranicama In-portala, prvog news portala za osobe s invaliditetom na adresi www. in-portal.hr .

Čestitku povodom URIHO-vog rođendana uputiti će i gradonačelnik grada Zagreba, Milan Bandić, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Romana Galić te njezina zamjenica, Marinka Bakula Anđelić. Ustanova će i ove godine dodijeliti priznanja i povelje zaslužnim pojedinicima, poslovnim partnerima i institucijama.

image
Uriho

URIHO zapošljava više od 500 djelatnika od čega 60% čine osobe s invaliditetom. U ovo pandemijsko razdoblje njihova proizvodnja okrenula se izradi svih vrsta pamučnih perivih maski. Za postignute uspjehe u radu ustanovi je dodijeljena i Medalja grada Zagreba za izniman doprinos u sprečavanju i suzbijanju širenja epidemije uzrokovane virusom SARS-CoV-2, uzročnikom bolesti COVID-19.

U pogonu Konfekcije i nadalje svakodnevno nastaju nove količine pamučnih perivih maski, nošenje kojih je preporučila i Svjetska zdravstvena organizacija.

image
Uriho

URIHO poziva svoje kupce da ih posjete u trgovinama u gradu Zagrebu. Povodom rođendana 2. i 3. prosinca odobravaju 10 % popusta na svu robu iz vlastite proizvodnje, a svaki kupac dobit će i prigodan poklon. Trgovine su u Držićevoj 1, Derenčinovoj 25, Gajevoj 4 te Ilici 103.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:47