VELIKO ISTRAŽIVANJE

Posjetili smo njih 14 i detaljno usporedili troškove te kvalitetu života: Ovo je daleko najbolji grad za život u okolici Zagreba!

U obzir su uzete cijene nekretnina, kave i najbolje ocijenjene pizze, javni prijevoz, sadržaji poput kina i kazališta te situacija s upisima u vrtiće

Gradovi u okolici Zagreba

 Cropix/Profimedia/

Prosječna cijena novogradnje u Zagrebu premašila je 3200 eura po kvadratnom metru, a najam stana za četveročlanu obitelj izjednačio se s prosječnom plaćom. Priuštivo stanovanje samo je slovo na papiru pa ne čudi da su brojne obitelji utočište pronašle u okolnim gradovima.

Analizirali smo 14 gradova koji su od Zagreba udaljeni oko sat vremena uzimajući u obzir cijene nekretnina, prijevoz do Zagreba, cijenu kave i najbolje ocijenjene pizze, dostupnost sadržaja poput kina i kazališta te situaciju s upisima u dječje vrtiće. U tijesnoj borbi protiv Velike Gorice, Samobora i Ivanić-Grada, pobjedu je ovaj put odnio grad Vrbovec.

Svi sadržaji na pješačkoj udaljenosti, dobra hrana, mir, besplatan parking, manje stresa, česta druženja i život u prirodi riječi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 12:17