VELIKA ŠKRTICA

Posljednja Podravkina ‘inovacija‘: U teglicu kiselih krastavaca ulili malo džina. Pljušte reakcije

Cijela stvar se više-manje svodi na marketinški trik za koji će se tek pokazati je li doista bio i dobar

Krastavci s džinom

 Podravka/
Cijela stvar se više-manje svodi na marketinški trik za koji će se tek pokazati je li doista bio i dobar

Brojne grupe na društvenim mrežama posljednjih su dana prepune iskustava korisnika i korisnica koji su pohitali u trgovine isprobati jednu od posljednjih “inovacija” domaće prehrambene kompanije Podravke - kisele krastavce s džinom.

Konkretno, u teglicu od 280 grama dodan je Badelov džin Sax, čime su krastavci, valjda, dobili neku posebnu aromu, iako se cijela stvar više-manje svodi na marketinški trik za koji će se tek pokazati je li doista bio i dobar.

Osobno, ne znam što je točno primamljivo u kombinaciji kiselih krastavaca i džina (poznate su mi kombinacije sa svježim krastavcem u džinu ili koktelima s džinom), ali očito je da je izazvalo efekt, jer ih ljudi doista kupuju i recenziraju, stavljaju u sendviče, jedu same ili grickaju uz koktele.

Jedan od češćih koment...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. prosinac 2025 07:13