NOVI MOMENT

Potraga za nestalim Splićaninom širi se i na Dunav: ‘Sve je više indicija da je upao u rijeku‘

Vodostaj je visok, rijeka je izrazito brza, pa su velike šanse da je mladića voda odnijela nizvodno, kaže dobro obaviješten izvor

Potraga za nestalim Matejem Perišem (u krugu) u Beogradu

 Cropix

Riječna policija i u ponedjeljak obilazi pristanište na Savi u okolici beogradske Beton Hale, gdje je u noći između 30. i 31. prosinca nestao Matej Periš (27) iz Splita. Kako saznaje Nova.rs, policija sve više sumnja da je mladić iz nekog razloga upao u vodu u blizini kluba, a nakon što je pregledana okolica, istraga bi se trebala preseliti na rijeku Dunav.

Kako javlja Nova.rs, policija neprestano patrolira kako na obali, tako i na rijeci u potrazi za mladićem koji je nestao u trenutku dok je bio s društvom u noćnom provodu.

- Sve je više indicija da je mladić upao u Savu, zbog čega će se potraga uskoro proširiti i na Dunav, s obzirom na to da je ušće blizu. Vodostaj je visok, rijeka je izrazito brza, pa su velike šanse da je mladića voda odnijela nizvodno - rekao je za portal Nova.rs dobro obaviješten izvor.

Obitelj i prijatelji nestalog mladića još uvijek vjeruju da on nije upao u rijeku, a nadu im je ulilo navodno sazanje da je Matej viđen u centru grada kako ulazi u taksi.

Zasad nisu poznate gotovo nikakve konkretne okolnosti njegova nestanka, pa je sve na niovu špekulacija i nagađanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:14