NEZAVISNI ZASTUPNIK

POTVRĐEN POLITIČKI TRANSFER Bojan Glavašević ipak osvanuo na listi Dalije Orešković, objasnio je razloge zbog kojih je promijenio odluku

 
 Damjan Tadic / CROPIX

Nakon što je krajem veljače poručio da neće biti na listi novoosnovane stranke START Dalije Orešković za europarlamentarne izbore, Bojan Glavašević ipak je promijenio odluku. Potvrdio je da će biti na toj listi i to na drugom mjestu, odmah iza Dalije Orešković.

Razlog zbog kojeg je bivši SDP-ovac Bojan Glavašević krajem veljače rekao da neće biti na listi za europarlamentarne izbore, bio je privatne naravi, a sad, nakon promjene te odluke on objašnjava i zašto je tad rekao da nije bio za ulazak na izbornu listu START-a.

- Trebao sam vidjeti sa svojom obitelji da li se to uklapa u naše zajedničke planove, ali evo podršku obitelji i bliskih ljudi imam. Kako smo Dalija i ja rekli da to neće biti, odluka je ipak s vremenom sazrela", rekao je Glavašević za Dnevnik.hr u telefonskom razgovoru.

Napomenuo je i da je on na listi, koja još nije u potpunosti sastavljena, na drugoj poziciji, iza Dalije Orešković.

"Predstavljanje cijele liste bit će uskoro. Mislim da će biti vrlo zanimljiva i da će tu biti vrlo prepoznatljivih imena", poručio je Glavašević.

Na pitanje o predviđanjima uspjeha liste, Glavašević je rekao da se time ne bavi.

"Poanta je profilirati se i pokazati koje su to europske vrijednosti i europske politike za Hrvatsku, a građani će na kraju donijeti odluku o tome", ističe.

Kad je riječ o očekivanjima, Glavašević je bio nešto pričljiviji.

"Očekujem od svih nas koji smo istaknuli kandidaturu da damo sve od sebe i da građane Hrvatske dobro upoznamo i da u kampanji prođemo cijelu Hrvatsku", rekao je na kraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 06:03