BITKA ZA PANTOVČAK

POVRATAK OTPISANE Račanova zamjenica postala glavni operativac u Josipovićevom stožeru

Zagreb, 020411.U West Gate shopping centru od 31.03.-02.04. odrzava se modna revija HTC Cro A Porter. Na slici: Zeljka Antunovic.Foto: Neja Markicevic / CROPIX
 Neja Markičević / CROPIX

Iako predsjednička kampanja još nije službeno započela, glavni kandidati sve više pojačavaju svoje stožere. To je upravo napravio i aktualni predsjednik Ivo Josipovića. On je prema pisanju Novog lista u svoj stožer doveo bivšu ministricu obrane Željku Antunović sa zadatkom obavljanja operativnih poslova.

Glasnogovornica Josipovićeve kampanje, Mladenka Šarić, potvrdila je ovu informaciju te je najavila predstavljanje kompletnog stožera nakon službenog raspisivanja izbora.

- S obzirom na njezino bogato političko iskustvo i rad na nizu izbornih kampanja na svim razinama, logično je da joj je Ivo Josipović ponudio suradnju - rekla je glasnogovornica Josipovićeve kampanje za Novi list.

Nekadašnja zamjenica predsjednika SDP-a, koja je u toj stranci već duže vremena marginalizirana, nakon odlaska u mirovinu postala je vlasnica konzultantske tvrtke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 21:04