KAKO?

Poznata HRT-ova voditeljica napravila nevjerojatan gaf u emisiji uživo: Zadrani kritikama zasuli društvene mreže!

Mnoge je to odmah podsjetilo i na "spektakularnu" izjavu Ave Karabatić...

Jana Haluza

 /Screenshot Youtube

Bizarna greška potkrala se sinoć dugogodišnjoj voditeljici HRT-a Jani Haluzi koja je, javljajući se sa zadarskog Foruma, ‘ispalila‘, pa, pomalo nevjerojatnu izjavu.

Naime, sinoć su nastupom Simfonijskog orkestra HRT-a pod ravnanjem Pavla Zajceva svečano otvorene 63. Glazbene večeri u sv. Donatu. Kako to biva dugi niz godina, svečano otvorenje odvijalo se na rimskom Forumu ispred crkve sv. Donata uz izravni prijenos.

Muzikologinja i urednica Jana Haluza vodila je i sinoćnji program, no potrkala joj se greška koja joj se nakon niza godina vođenja istog koncertnog programa, baš i nije smjela potkrasti.

"Dobra vam večer i dobro došli u uzavreli, kulturom i turizmom, Zadar. Javljamo vam se sa starorimskog Foruma, na kojemu je zapravo u 19. stoljeću sagrađena crkva sv. Donata", rekla je Haluza u izravnom prijenosu, prenosi 057 info. Romanička crkva svetog Donata je inače sagrađena u 9. stoljeću.

Zadrani su odmah pobjesnili, a brojne su kritike zasule društvene mreže. Mnoge je to odmah podsjetilo i na "spektakularnu" izjavu Ave Karabatić koja je svojevremeno izjavila da bi "srušila crkvu sv. Donata i sagradila neku još stariju"...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 18:58