FOTOSOFIA 18

Poznati foto natječaj Damira Hoyke slavi 18. rođendan: Fotografsko obrazovanje na njemu dosad je steklo 255 polaznika

Jedna od najvažnijih vrijednosti koju polaznici tog seminara dobivaju je objavljivanje radova u medijima

Fotosofia 18

 Ivana Pevec/

Fotosofia, besplatni seminar i workshop za naprednu fotografiju pod vodstvom i umjetničkom direkcijom fotografa Damira Hoyke u osamnaestu sezonu ulazi s jednakom energijom i entuzijazmom kao 2006., ali uz dodatni naglasak na edukaciju, kreativnost i širenje umjetničkih vizija fotokreativaca.

image

Fotosofia 18

Promo/

Ovogodišnja Fotosofia održat će se u Zagrebu od 12. do 17. lipnja, a petnaest će polaznika kroz intenzivnu šestodnevnu radionicu u teoriji i praksi otkriti kako usavršiti i nadograditi svoja fotografska znanja.

image

Fotosofia 18

Promo/

‘Lijepo je po treći puta dočekati punoljetnost. Najprije svoju, potom od starije kćeri, pa od Fotosofije - projekta čiji sam naziv oduvijek doživljavao kao ime superjunakinje svjetla. Stoga sam još prije 18 godina odlučio da će njezina najvažnija supermoć biti stvaranje paralelne stvarnosti. One u kojoj je edukacija besplatna i zabavna, u kojoj je učenje usmjereno na praktični rezultat i u kojoj nema teritorijalnih niti dobnih granica za sudjelovanje u projektu. ‘Stanovnicima‘ te stvarnosti superjunakinja Fotosofia nastoji pomoći da žive svoj san, pružajući im mogućnost stjecanja znanja i iskustava, umrežavanja i promocije njihovih sposobnosti. Iako su njezine moći usmjerene na fotografiju, primjenjive su i na druge domene, a optimizam i dobre vibracije koje se na Fotosofiji generiraju, osjećaju se među publikom svih profila, rekao nam je Hoyka i dodao kako se više o seminaru može doznati na službenom Instagram profilu projekta @fotosofiahoyka.

image

Fotosofia 18

Promo/

Jedna od najvažnijih vrijednosti koju polaznici tog seminara dobivaju je objavljivanje radova u medijima – što je za velik broj sudionika prvo takvo iskustvo.

Snimanje portreta celebrityja, modne, reklamne i art fotografije održat će se uz kreativno vodstvo Damira Hoyke i asistenciju njegovih Fotosofa (bivših polaznika tog seminara) od kojih mnogi već grade uspješne karijere u raznim fotografskim područjima. Naime, kroz Hoykin seminar je tijekom 18 godina fotografsko obrazovanje steklo 255 polaznika koji su generirali više od 3000 kreativnih fotografija.

image

Fotosofia 18

Promo/

Prijave na izbor za polaznike seminara otvorene su do 17. svibnja 2023., a kako se prijaviti, pročitajte na www.hoyka.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:32