NESREĆA

POZNATOM SLAVONSKOM PODUZETNIKU JELEN RAZBIO SKUPOCJENI FERRARI Doktor ga posudio rođaku, a ovaj mu ga vratio s udubljenjem i uništenom 'šoferšajbom'

Ilustracija
 John Gaffen / Alamy / Alamy / Profimedia

Slavonski poduzetnik Martin Jozić zvani "Doktor" kupio je nedavno Ferrari 488 Spider. Prije deset dana u šumi na cesti između Otoka i Vrbanje kraj Županje to vozilo je udarilo jelena, a prilikom udara udubio se lijevi prednji kraj Ferrarija te je izgreban, puknulo je vjetrobransko staklo, kao i lijevi retrovizor.

Uz cestu su na tom dijelu postavljeni su znakovi upozorenja na divljač. Za 24 sata Jozić je kazao da automobil nije vozio on već njegov rođak. - Automobil nisam vozio ja nego moj rođak. Ne vidim zašto bi to vas zanimalo. Policija je obavila očevid. Ne želim takav publicitet - kazao je Jozić.

PU vukovarsko-srijemska sudar nije zabilježila kao nesreću nego kao “događaj u prometu”, a glasnogovornik Dragoslav Živković kazao je da je na mjesto događaja osim policije došao i lovočuvar šumarije Otok, koji je nakon očevida izuzeo divljač.

- Nije bilo prometnog prekršaja, pa je vlasnik vozila upućen na traženje odštete od lovačkog društva koje ima koncesiju na tom području - kazao je Živković za 24 sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 03:39