NOVI POŽAR

Pravosudnom policajcu izgorio automobil: ‘Nije isključeno da je požar povezan s njegovim poslom‘

- U cilju utvrđivanja uzroka i okolnosti nastanka požara slijedi daljnje kriminalističko istraživanje
 Niksa Stipaničev/ilustracija/cropix/

Policija istražuje požar u kojem je u nedjelju oko 21.30 sati na parkiralištu Gaza izgorio BMW uz kojeg su nađeni kanistri, više informacija znat će se nakon očevida, a iz Sindikata pravosudne policije Hrvatske potvrđuju da je vlasnik automobila pravosudni policajac.

Policija je, ne otkrivajući pojedinosti, izvijestila da su vatrogasci gasili požar na automobilu karlovačkih registarskih oznaka u vlasništvu 28-godišnjaka.

"U cilju utvrđivanja uzroka i okolnosti nastanka požara slijedi daljnje kriminalističko istraživanje", priopćila je karlovačka policija ne otkrivajući ima li požar veze s radnim mjestom vlasnika izgorjelog automobila.

Glasnogovornik sindikata Jelenko Krešo rekao je za N1 televiziju da nije isključeno da je palež povezana s poslom njihovog kolege te je pozvao institucije da utvrde je li podmetnuti požar “poruka” nekog zatvorenika ili se to događa možda i zbog štrajka pravosudnih policajaca.

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Miroslav Rade potvrdio je Hini da su vatrogasci te postrojbe jučer kod gašenja požara našli dva kanistra sa zapaljivom tekućinom i o tome obavijestili policiju te da je tijekom gašenja na požarištu bio i vlasnik automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 17:39