PLANIRAJTE IZLET

PRED NAMA JE PREKRASAN SUNČANI VIKEND, IDEALAN ZA BIJEG U PRIRODU Iskoristite ga maksimalno, jer već u utorak slijedi NOVO osvježenje

 
 Matija Djanjesic / CROPIX

Sunčani vikend s povremenom naoblakom i temperature do 25°C očekuju nas u cijeloj Hrvatskoj prema informacijama objavljenima na stranicama Državnoga hidrometeorološkog zavoda Hrvatske.

U kopnenim krajevima u petak očekuje se sunčano vrijeme dok bi na Jadranu mogla pasti i pokoja kap kiše. No, već u subotu prognoza je sunčano s burom, a dnevna će se temperatura kretati uglavnom između 20 i 25 stupnjeva Celzijusa. Slično nas vrijeme očekuje i u nedjelju.

Vremenska slika Hrvatske još će se proljepšati u ponedjeljak kad će rijetko koji oblačak zaklanjati pogled na sunce. Zato će gotovo cijelu zemlju u utorak osvježiti kiša.

Ujutro i prijepodne u unutrašnjosti mjestimice su mogući magla i niski oblaci, no temperature će tijekom vikenda rasti pa Zagrepčani mogu planirati šetnje i odlaske u prirodu.

DHMZ

Osječane u produženom vikendu očekuje još ljepše vrijeme, no dnevni maksimalac možda neće prijeći 20°C.

DHMZ

U Rijeci su tek u nedjelju moguće naoblake pa će mnogi sigurno pohrliti na plaže, no treba imati na umu da se temperatura mora na području Sjevernog Jadrana i Istre spustila na maksimalnih 20 stupnjeva.

DHMZ

U suncu tijekom vikenda i ponedjeljka uživat će i Splićani gdje je more nešto toplije nego na sjeveru i prelazi 20 stupnjeva Celzijusa.

DHMZ

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:03