DIVLJANJE NA DERBIJU

Predao se još jedan huligan s objavljenih fotografija

 PU zagrebačka

ZAGREB - Nakon što su na službenim stranicama PUZ objavljene fotografije huligana koji su divljali na derbiju Dinamo - Hajduk, jedan se sam prijavio, no policija nije željela otkriti njegov identitet.

Divljanje delinkvenata stajat će porezne obveznike 250.000 kuna

Policija poziva sve koji su se prepoznali na objavljenim fotografijama da se sami prijave i dođu na obavijesni razgovor. Također moli sve građane, koji eventualno sa spomenutih fotografijia mogu prepoznati huligane, njihova imena i prezimena te adrese, da se, ako treba anonimno, jave na 92 i pomognu policiji da se zaustavi nasilje na stadionima.

Iako i građani sudjeluju u identifikaciji 'divljaka sa sjevera', identitet odgovornog za teško ozlijeđivanje interventnog policajca iz Varaždina, 33-godišnjeg Kristijana Troktera, još nije otkriven.

Više informacija bit će dostupno u 15 sati.

Podsjetimo, jučer su se predao jedan huligan, a još dvojica su privedena su nakon što su ih prijavili njihovi susjedi, a jednog navodno i njegov rođak. U ponedjeljak popodne predao se i Nijaz Tadžić Hadžiosmanagić kojeg se sumnjiči da je vodio napad nekolicine navijača na neoznačeni policijski automobil ispod zapadne tribine prilikom čega je u prsa upucan navijač Mario Galić (29).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:25