OBJAVILA KANDIDATURU

PREDSJEDNICA DOBILA UPUTU ZA BLAGI SMIJEŠAK Novinari došli do transkripta Kolindinog govora, pogledajte u kojem dijelu se trebala nasmijati

 
Kolinda Grabar-Kitarović
 Jutarnji.hr

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u srijedu je pod sloganom "Zato što vjerujem u Hrvatsku" službeno najavila kandidaturu za novi mandat na Pantovčaku.

Uslijedio je gotovo polusatni govor u kojem se, između ostalog, osrvnula na svoj dosadašnji mandat, dok o programu za novi mandat nije pričala jer će ga, kako je istaknula, predstaviti uoči izborne kampanje.

Cijeli transkript predsjedničinog govora novinari su dobili nakon objave kandidature, a u tekstu postoji nekoliko zanimljivih detalja koje građani nisu mogli primijetiti tijekom govora.

FOTOGALERIJA: Predsjednica objavila kandidaturu za predsjedničke izbore

Naime, brojne su riječi iz govora bile podebljane ili potcrtane, vjerojatno zbog intonacije istih, dok su u dva navrata u zagradama stajale upute predsjednici.

JL
Predsjedničin govor

Opaska 'blagi smiješak' piše nakon dijela govora u kojem se spominju heroji Domovinskog rata, dok na samom kraju, nakon što predsjednica još jednom kaže slogan kampanje 'zato što vjerujem u Hrvatsku' stoji i uputa 'Bez hvala vam!'.

JL
Predsjedničin govor

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:34