TOMISLAV MADŽAR

PREDSJEDNIČIN SAVJETNIK NA PROSLAVI 'OKRUGLOG' ROĐENDANA OKUPIO ZANIMLJIVO DRUŠTVO U poznati zagrebački lokal stiglo 200-tinjak čestitara

 
Tomislav Madžar
 Damir Krajač / CROPIX

Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, okupio je vrlo zanimljivo društvo na proslavi svog četrdesetog rođendana. Party je, doznajemo, održan u četvrtak navečer u Book caffeu kod Nacionalne sveučilišne biblioteke, a među gostima su bili brojni političari, sportaši, glumci, pjevači, liječnici, poduzetnici... Sam Madžar bio je vrlo kratak oko rođendanske proslave.

- Bilo je to privatno druženje na kojem su se okupili moji prijatelji i suradnici, više ne bih komentirao - kazao je Madžar, koji se uz savjetnički posao, bavi i zdravstvenim biznisom s obzirom na to da je od prije par godina vlasnik poliklinike Vaš pregled. Ovaj HDZ-ovac koji je godinama bio liječnik rukometne i nogometne reprezentacije, te se jedno vrijeme bavio i estradnim biznisom, i na obrani svoje doktorske disertacije okupio je brojna poznata imena koja je predvodila predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

A u četvrtak navečer, u Book caffeu, među 200-tinjak čestitara našli su se i suprug predsjednice Jakov Kitarović, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević, pater Ivan Tolj, izbornik Zlatko Dalić, Marijan Kustić i Nenad Horvatić iz Hrvatskog nogometnog saveza, potom Ante Čačić, nogometni menadžeri Vjeko Čuljak i Miro Bićanić, te brojni dinamovci koji su, doznajemo, Madžaru poklonili dres s brojem 40 i potpisom svih igrača.

Našle su se tamo i glumice Marija Borić i Ornela Vištica, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, poduzetnici Dragutin Kamenski i Davorin Štetner, vlasnici zaštitarskih tvrtki Josip Klemm, Zlatko Marić i Slaven Petričević, ravnatelji KB Merkur i KBC Sestre milosrdnice - Mario Starešinić i Mario Zovak...

Od HDZ-ovaca su još viđeni bivši ministar Goran Marić, šef zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić, saborska zastupnica Ljubica Maksimčuk, bivša HDZ-ova glasnogovornica i kolumnistica Silvana Oruč Ivoš, savjetnik predsjednice za branitelje Ante Deur, vijećnik iz zagrebačke Skupštine Kazimir Ilijaš...Na proslavi nije bilo zamjenika šefa HDZ-a Milijana Brkića, ali je viđen njegov brat Jozo.

Goste su na partyju koji je, navodno, trajao od 20 sati do dva ujutro zabavljali tamburaši i popularni Jole, pjevalo se i plesalo te gostilo uz biranu hranu i vina. Predsjednica, koja inače redovito odlazi na Madžarove proslave, ovaj je put izostala jer je još u SAD-u, no upućeni kažu da mu je poslala čestitku. A da je stigla na party, Grabar-Kitarović bi Madžaru za rođendan zasigurno nešto i otpjevala, ako je suditi po sve većoj ambiciji za pjevanjem koju pokazuje u zadnje vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 03:40