TREĆI DAN U KARLOVCU

PREDSJEDNICU U RADIJSKOM STUDIJU DOČEKALO POZNATO LICE Otkrila Sanji Doležal što voli piti, jesti, kako se najbolje opušta...

 
 Hanza media

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović već treći dan provodi u Karlovačkoj županiji, a današnje jutro iskoristila je za gostovanje na Radio Mrežnici. Predsjednicu je ispred studija populanog radija dočekalo poznato lice - Sanja Doležal. Bivša pjevačica Novih fosila i voditeljica na raznim televizijama početkom veljače se skrasila na Radio Mrežnici gdje triput tjedno vodi program.

I predsjednica se razveselila kada je ugledala Sanju tako da je početak emisije bio poprilično opušten i Kolinda je Sanji otkrila neke stvari o kojima previše ne priča.

Tako je otkrila da preferira ribu, a ne meso, da joj je ipak draže pivo jer je na crno vino intolerantna, da više voli slano a ne slatko, ali i da joj je najdraža pjesma Novih fosila 'Košulja plava'.

Predsjednica jedino nije znala odgovor na pitanje voli li više zabavnjake ili narodnjake.

- Ovisno o prigodi - rekla je KGK koja je usput otkrila da se najbolje opušta u druženju s djecom kada ispeku kokice i provode zajedničko vrijeme jer je 'tata stroži od nje'.

Val smijeha uslijedio je kada je Sanja Doležal počela ispitivati predsjednicu o, kako to kažu na Radio Mrežnici, tipičnim ženskim problemima s naglaskom na onaj 'da li ikada stane pred ormar i kaže onu famoznu rečenicu: 'Nemam što za obući'.

- Naravno da imam problem kao i svaka žena ujutro jer nemam što za obuć’, priznala je pa dodala Sanji Doležal da je 'primijetila da je i ona ukrala dvije haljine iz njenog ormara'.

Na kraju razgovora Grabar-Kitarović je otkrila tajnu dobrog tena.

- Stavim ujutro malo tekućeg pudera i šminke i onda to izdrži cijeli dan. Također, čuvam se sunca - rekla je predsjednica za Radio Mrežnicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:52