URED PREDSJEDNIKA

‘Predsjednik Milanović bio je u Kranjskoj Gori, išao je provjeriti uvjete za moguću prijavu prebivališta‘

Predsjednik je danas navodno viđen na skijanju u Italiji, a na to pitanje iz Ureda predsjednika stigao je neobičan odgovor

Zoran Milanović

 Armend Nimani

Predsjednik Zoran Milanović navodno je danas viđen na skijanju u Italiji, a kada su s t-portala pokušali provjeriti tu informaciju, s Pantovčaka im je stigao zanimljiv i poprilično neobičan odgovor.

- Predsjednik Milanović nije na odmoru, u Zagrebu je. Predsjednik Republike inače nikada nije na odmoru, bio u Zagrebu ili ne, jer uvijek obavlja svoju dužnost - stoji na početku odgovora iz Ureda predsjednika, ali nakon toga kreće dio gdje se s Pantovčaka očito dotiču slučaja stana Zvonimira Frke-Petešića.

- Jutros je na nekoliko sati otputovao u Kranjsku Goru, i usput posjetio Tarvisio, kako bi tamo provjerio uvjete za moguću prijavu svoga prebivališta, a kako bi potom mogao zatražiti državnu rezidenciju za stanovanje u Zagrebu. Budući da je državni dužnosnik, predsjednik Republike ima ista prava kao i svi drugi, kao što to tvrdi predsjednik Vlade. Predsjednik Milanović vratio se danas u Zagreb, nakon što je provjerio uvjete za moguću prijavu prebivališta u Kranjskoj Gori - zaključuje se u odgovoru t-portalu koji potpisuje glasnogovornik Ureda Nikola Jelić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:26