SASTANAK

Predsjednik Milanović primio predstavnike zeleno-lijeve koalicije na Pantovčaku

Tomašević, Borić i Benčić predali potpise na Peticiju za obnovu Zagreba i okolice od potresa
Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je predstavnike zeleno-lijeve koalicije i to koordinatoricu političke platforme MOŽEMO! Sandru Benčić, koordinatora političke platforme “Zagreb je NAŠ!” Tomislava Tomaševića i potpredsjednicu Nove ljevice Radu Borić.

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je u petak predstavnike zeleno-lijeve koalicije koji su mu predali potpise na Peticiju za obnovu Zagreba i okolice od potresa.

Predstavnici zeleno-lijeve koalicije, koordinatorica političke platforme MOŽEMO! Sandra Benčić, koordinator političke platforme “Zagreb je NAŠ!” Tomislav Tomašević i potpredsjednica Nove ljevice Rada Borić, predali su predsjedniku Milanoviću potpise prikupljene u Peticiji za obnovu Zagreba i okolice od potresa, a u kojoj se traži sazivanje izvanredne sjednice Hrvatskog sabora, izvijestio je Ured predsjednika RH.

Tijekom razgovora s predsjednikom Milanovićem, objasnili su razloge zbog kojih su pokrenuli prikupljanje potpisa te iznijeli svoja očekivanja da se već na prvoj sjednici Hrvatskog sabora pokrene procedura donošenja zakonskog rješenja za obnovu Zagreba i okolice. Važnim smatraju, rečeno je na sastanku, da zakon ide u dva čitanja kako bi se donijelo kvalitetno i održivo rješenje uz sudjelovanje strukovnih organizacija, navodi se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 01:48