GORDAN JANDROKOVIĆ

Predsjednik Sabora RH uputio je brzojav sućuti obitelji Dragutina Drka

Za Drka kaže kako je svojim predanim radom i vođenjem Vindije stvorio jednu od najuspješnijih i najrespektabilnijih hrvatskih tvrtki
Gordan Jandroković
 Zeljko Puhovski/Cropix

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je brzojav sućuti obitelji Dragutina Drka, generalnog direktora i predsjednik Uprave Grupe Vindija koji je u ponedjeljak umro u 84. godini.

"S tugom i žaljenjem primio sam vijest o odlasku gospodina Dragutina Drka. U ovim teškim trenucima za Vašu obitelj, primite izraze iskrene sućuti i suosjećanja uime Hrvatskoga sabora i osobno", navodi Jandroković.

Za Drka kaže kako je svojim dugogodišnjim predanim radom i vođenjem Vindije stvorio jednu od najuspješnijih i najrespektabilnijih hrvatskih tvrtki.

Zahvaljujući njegovom vizionarstvu i upornosti, dodaje, zadužio je ne samo Varaždin i Varaždinsku županiju, već cjelokupno hrvatsko gospodarstvo, pogotovo prehrambenu i mljekarsku industriju.

"Iza uspješnog poduzetnika, krila se tiha i nenametljiva osoba koja nikad nije gubila osjećaj za realnost. S poštovanjem se odnosio prema suradnicima, radnicima, poslovnim partnerima i obitelji koju je izuzetno volio. Stoga, poštovana obitelji, još jednom primite izraze iskrene sućuti i dubokog poštovanja", zaključuje Jandroković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:08